Cunosc acest barbat. Este musulman. Prin nastere, prin asumare, prin credinta, prin traire si prin fapte.

Cunosc acest musulman care isi iubeste semenii, indiferent de religia lor, vede frumosul si binele in fiecare. Suntem cu totii oameni, ce conteaza religia?

Cunosc acest musulman plin de compasiune fata de suferinta celor din jur. I-am vazut ochii plini de lacrimi in fata unui copil al strazii, i-a oferit ajutor si sufletul lui a ramas mult timp dupa alaturi de acel copil.

Cunosc acest musulman revoltat pe faptul ca semenii lui isi scot femeile din casa acoperindu-le fiecare centimetru de piele. El e mandru ca femeia de langa el e frumoasa. Da, e gelos ca orice barbat. Dar respectul pentru fiinta datatoare de viata este mai mare.

Cunosc acest musulman care s-a revoltat atunci cand am facut o gluma misogina. Cum adica fiica lui nu ar putea sa fie orice si-ar dori in viata?

Cunosc acest musulman care atunci cand a fost casatorit cu o crestina si-a botezat copilul si crestineste. Copilul va alege ce religie va dori el atunci cand va fi adult. Daca va alege una.

Cunosc acest musulman care se opreste din ceea ce facea si atunci cand aude chemarea lui la rugaciune, dar si atunci cand bate clopotul bisericii mele. Respectul pentru credinta celuilalt este la fel de mare.

Cunosc acest musulman furios si trist pentru faptele semenilor lui radicali, ale teroristilor, criminalilor si extremistilor care omoara oameni nevinovati aproape zilnic atat in tara lui cast si oriunde in lume.

Cunosc acest musulman caruia i s-a taiat respiratia cand i-am spus ca eu am un copil fara tata. In religia si in legea lor asa ceva nu este permis. Orice barbat este obligat sa-si recunoasca si sa-si ingrijeasca copiii pe care i-a conceput.

Cunosc acest barbat si este unul dintre cei mai buni, blanzi, rabdatori, intelepti, iubitori si deschisi la minte oameni pe care-i cunosc. Bunatatea lui m-a facut sa fiu si eu un om mai bun. Puterea lui de intelegere m-a facut sa gandesc mai departe, mai mult, mai profund. Rabdarea lui m-a facut sa dau timp lucrurilor pentru a le intelege mai bine. Felul in care ma vede el m-a facut si pe mine sa ma vad asa cum sunt. Dragostea lui pentru copii m-a facut sa fiu o mama mai buna. Iubirea pe care a varsat-o asupra mea m-a facut sa cred ca se poate sa fii iubit asa. Acest barbat este iubitul meu! Singurul barbat pe care l-am vazut potrivit pentru a fi tatal copilului meu. Si nu-l vad asa pentru ca-l iubesc. Il iubesc pentru ca el este asa!

In lume exista 1,6 miliarde de musulmani. Aproape 24% din populatia Pamantului. Dintre ei cati sunt criminali nebuni? Si cati sunt oameni ca omul meu?

11838908_917366174991128_3441725581343025968_o

Mozaic, Hagia Sofia, Istanbul

Un răspuns la The Muslim I Know

  • Nu criminali nebuni, doar indivizi normali indoctrinati de o religie intoleranta care pretinde sfidator toleranta din partea tuturor.
    ” In religia si in legea lor asa ceva nu este permis. Orice barbat este obligat sa-si recunoasca si sa-si ingrijeasca copiii pe care i-a conceput.” – Vrei sa zici aia pe care i-a conceput legal . Care sunt drepturile unei femei musulmane cand ramane gravida cu un barbat, nefiind casatoriti? In afara de dreptul la viata ,desigur…. garantat de constitutie, de sharia si familia superincantata ca i-a picat un nepotel din flori, pardon , din poala lu alah. :mrgreen:
    Chiar, or fi multe mame singure in tara lui de origine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>